Bogdan Gavrilescu, liderul PMP Neamt si candidat la Camera Deputatilor, este de parere ca actuala criza coronavirus este un culoar urias pentru atragerea fondurilor europene in Romania.
Bogdan Gavrilescu:Pentru dezvoltarea României, atragerea de fonduri europene este esențială!
Criza Coronavirus a deschis și un culoar uriaș de oportunitate pentru România, privind atragerea și utilizarea fondurilor europene.
 Accesăm finanțări europene pentru construcția de spitale noi, spitale regionale și minimum un spital în fiecare județ.
PMP dorește atragerea a cel puțin 10 miliarde de euro din banii de la UE, pentru IMM-uri, în vederea combaterii efectelor economice ale pandemiei, din fonduri structurale.
Accesarea fondurilor europene trebuie să aibă la bază proiecte importante și prioritare pentru România. Nu trebuie să uităm de proiectele majore de infrastructură, extinderea reţelei naţionale de gaze naturale, precum și finanțarea soluțiilor de energie regenerabilă și reducerea emisiilor de CO2.
Pentru ca fodurile europene să fie accesate cu ușurință, trebuie reduse termenele de evaluare a proiectelor pe fonduri structurale la maxim 3 luni de la depunere. De asemenea, este important să simplificăm birocraţia şi să reducem numărul hârtiilor necesare pentru accesarea programelor pe fonduri europene. Ne facem bine! Împreună mișcăm România, noi mișcăm Neamțul!
tvmneamt.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.