Peste 100 de nemteni proaspat scoliti in ale muncii au avut parte de o intalnire directa cu angajatorii nemteni. Organizatia Motivationa Romania, in parteneriat cu Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca Neamt, a organizat Bursa Locurilor de munca vineri, 6 martie. Cu aceasta ocazie, persoanele care au beneficiat de cursurile de calificare organizata in cadrul unui proiect realizat de Motivation Romania au avurt ocazia sa aplice tot ce au invatat la cursuri in cadrul unor intalniri fata in fata cu angajatorii nemteni.

Organizatorii evenimentului au aplicat o metoda mai rar utilizata pentru scolarizarea cursantilor: in loc sa le puna la dispozitie oferte de cursuri prestabilite, acestia au discutat intai cu beneficiarii. In urma discutiilor organizatorii au aflat interesele beneficiarilor si au personalizat oferta de cursuri de calificare. La bursa locurilor de munca au raspuns invitatiei AJOFM Neamt un numar de 13 angajatori, care le-au pus la dispozitie celor interesati 94 de locuri de munca. 7 dintre acestea se adreseaza absolventilor de studii superioare.

In opinia organizatorilor, persoanele aflate in cautarea unui loc de munca trebuie sa lucreze si la moral, dupa ce se scolarizeaza si invata cum sa inteactioneze cu un posibil angajator. In ideea ca diploma si disponibilitatea de munca nu sunt intotdeauna singurele criterii pentru angajare, trebuie ca cei care sunt refuzati sa nu renunte la cautarea unui job, sa nu se lase descurajati.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.