Plictiseala mare la Prefectura Neamt. Prefectureasa Soroceanu a mobilizat iar casa de productie film a Prefecturii si a mai scos un episod video cu ea in rol principal. Nu la pod la Preluca, nici la alunecarile de teren de pe Valea Muntelui, nici pe drumurile nationale care se surpă, ci mai in buricul targului, la Piatra- Neamt, ca e mai usor. Soroceanu si-a adus aminte ca la ordinul ministrului de interne a prelungit programul la pasapoarte in vara acesui an. Aceeasi masura a fost implementata si anul trecut, in 2017 cand prefect era Vasile Panaite, dupa ce in anul 2016 se inregistrasera mari aglomerari la acest serviciu. Numai ca nu s-a filmat nimeni, pentru ca mai sunt si oameni cu mintile intregi. Prefectureasa Soroceanu s-a gandit insa sa mai faca o data institutia de cacao si sa se dea un pic in stamba. A scos din birouri pe PSD-isti, fini, nepoti, cumatri si ce mai are ea pe la cancelarie, dar si pe sefii de la Pasapoarte si de la Permise, pe care i-a pus in holul prefecturii pe post de figuranti intr-un clip de toata jena, in care Soroceanu anunta ca a semnat un document acum vreo doua luni. Si-a adus aminte acum brusc, ca primise ordin de la Bucuresti sa prelungeasca programul la Pasapoarte si cum pe la Prefectura timpul trece greu, s-a gandit ca nu e rau sa incerce sa vada daca are talent de actrita de comedie sau de film horror, pentru ca din cate stim noi, in istoria judetului Neamt nu a mai existat vreun prefect care sa-si faca singur ode filmate. Prefectul este reprezentantul Guvernului in teritoriu si trebuie sa aiba o anumita prestanta, sau macar sa nu se faca de ras pentru ca odata cu el face de ras si Prefectura, adica judetul si Guvernul. Aceste cutume nu sunt valabile si in judetul Neamt, confiscat de inculpatul Ionel Arsene, cu sprijinul caruia avem prefect pe Daniela Soroceanu.

Am promis că nu ne oprim aici! Încă o problemă rezolvată, încă un obiectiv îndeplinit! Pentru nemțeni, pentru Neamț!”, se spune in descrierea clipului VIDEO, filmat in doua locuri, la Pasapoarte si la Prefectura, cu Soroceanu facand ceea ce in termeni jurnalistici se numeste standup, gesticuland si tipand sa auda toata lumea, inclusiv Ionel Arsene, cum munceste cea pe care el a pus-o prefect. Recomandam ca inainte sa vizionati clipul video, sa va asigurati ca nu aveti in preajma copii si nici animale de companie, pentru ca este posibil sa fie grav afectati emotional. De asemenea, daca dupa vizionare simtiti stari neplacute, va recomandam sa consultati un medic. Atentie, imagini cu puternic impact emotional!

Si pentru ca nici noi nu ne oprim aici si vrem sa fim pentru nemteni, pentru Neamt, profitam si de aceasta ocazie ca sa o intrebam pe Soroceanu de ce foloseste masina si soferul prefecturii in interes personal, pentru ca a trecut atata timp si nu a reusit sa ne raspunda. Cum prefectul este definit ca garantul respectarii legii, nutrim speranta ca prefectureasa va raspunde pana la urma, nu noua, ci cetatenilor acestui judet care-i platesc din taxe si impozite, salariul, soferul si masina marca Volkswagen Touareg.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Dar angajatii cabinetului institutiei prectului ce cauta in poza? Apropo, pe finul prefecturesei la angajat la Troleibuzul si detasat la cabinetul nasei!! Misto, nu?

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.