Bucurie enorma luni seara pentru Victor Purice si pentru tinerii voluntari care il sprijina in actiunea de relansare a Cinema Dacia (Panoramic).

Aproape 800 de spectatori au urmarit ”Fast & furious 8” pe marele ecran al cinema-ului pe care cei mai multi nu sperau sa-l mai vada vreodata functional si cu atat mai putin, plin de spectatori. Iata insa, ca Cinema Dacia renaste in glorie si mai mult decat atat, umileste concurenta, care nu e una oarecare.

Numarul inregistrat in aceasta seara este suma spectatorilor prezenti la cele doua proiectii ale Fast % furios, de la ora 16 si de la 20:30, vestitul Cinema City fiind surclasat, acolo, acelasi film fiind vizionat de 600 de spectatori.

Cinema Dacia  din Piatra- Neamt, a fost printre putinele din Romania in care casa de filme care distribuie ”Fast&Furious” a plasat filmul, semn ca cinema-ul din Piatra- Neamt este privit cu tot mai mare incredere, mai ales dupa documentarul ”Cinema mon amour”, care a ajuns celebru in Europa si care arata povestea lui Victor Purice si eforturile lui de-a dreptul iesite prin comun, pe care l-a depus pentru relansarea cinematografului.

Numarul de spectatori atins in aceasta seara este un record pentru ultimii peste zece ani.

HRISTOS A INVIAT PRIETENI ! Astazi DUMNEZEU a tinut cu mine si a readus in cinematograf la doua spectacole cu filmul FURIOS SI IUTE 8 un numar de 700 spectatori si foarte multi prieteni ai cinematografului care nu au mai intrat de circa 25 de ani . Surprizele vor mai veni”, a scris Victor Purice pe facebook dupa ce s-a incheiat al doilea spectatol.

Aproximativ 10.000 de lei s-au incasat pe bilete si pe ”accesoriile” vandute in holul cinematografului (floricele de porumb, sucuri, etc.), o suma extrem de importanta pentru nevoile cinematografului.

Nu-mi venea sa cred cand am vazut ca este din nou coada la casa de bilete. Si acum sunt in sala de cinema (trecut de miezul noptii- n.a.) si parca nu-mi mai vine sa plec. Multumesc din suflet spectatorilor, copiilor care ma ajuta neconditionat si tuturor celor care sunt alaturi de noi. Mai avem multe de facut aici si veti vedea ca acest cinema va ajunge cel mai bun din Romania. Am vazut in aceasta seara foarte multi tineri si oameni care nu au mai intrat aici de 25 de ani”, a declarat gatuit de emotie, Victor Purice, pentru tvmneamt.ro

Nu este de ici de colo ca un cinema aflat nu demult in moarte clinica, sa bata la numarul de spectatori un concurent de anvergura Cinema City si sa fie printre foarte putinele din tara care sa aiba proiectii in premiera ale unor titluri grele, putandu-se constitui intr-un vector important, implicit pentru imaginea orasului.

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.