Un comunicat de presa al PSD Piatra- Neamt, in care se vorbeste la comun in numele consilierilor locali PSD si ALDE, anunta ca meritele redeschiderii pietei sunt ale consilierilor celor doua partide si ca situatia de pana acum a fost creata de primarul Dragos Chitic. Consilierii PSD-ALDE reamintesc faptul ca propunerea dopatata astazi in consiliul local a fost facuta de ei cu multe luni in urma.

Comunicat de presa PSD Piatra- Neamt:

”PSD şi ALDE Piatra-Neamţ anunţă cetăţenii din municipiul Piatra-Neamţ că în şedinţa de astăzi, Consiliul Local Piatra-Neamț a votat pentru punerea în aplicare a propunerii făcută de grupul PSD ALDE, aceea ca Piaţa Centrală Agroalimentară Sf. Gheorghe să fie administrată direct de Primăria Piatra-Neamț până la definitivarea procedurilor de atribuire prin licitaţie publică.

Din acest moment primarul municipiului Piatra-Neamţ şi instituţia pe care o conduce trebuie să organizeze toate activităţile care să ducă la îndeplinire hotarârea Consiliului Local.

Încă o dată PSD şi ALDE au demonstrat identificarea soluţiei optime de deblocare a unei situaţii inacceptabile creată de primarul Dragoş Chitic.

Reamintim că această propunere a fost făcută de grupul consilierilor locali PSD şi ALDE cu multe luni în urmă.”

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.