Duminica, 21 decembrie, la orele 17.00, va avea loc, la Sala “Calistrat Hogas” a Consiliului Judetean Neamt, un concert de colinde sustinut de corurile: “Glasul Bisericii” – al preotilor din Protopopiatul Piatra-Neamt, “Vlastarele Ortodoxiei” – al Asociatiei Tinerilor Ortodocsi din Piatra-Neamt,  “Imperialii” – al Seminarului Teologic din Piatra-Neamt, “Heruvimii” – al Bisericii “Sf. Ioan Botezatorul” Piatra-Neamt, “Cantec Sfant”, al Parohiei “Pogorarea Sfantului Duh” – Gara,  si “Melozii Neamtului”. La eveniment va participa si I.P.S. Teofan, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei, intrarea fiind libera. Corul “Angeli” din Targu Neamt invitat la Concertul de colinde al Mitropoliei Moldovei si Bucovinei

Duminica, 14 decembrie, de la ora 18:00, la Centrul de conferinte „Providenta“ din Iasi va avea loc Concertul de colinde al Mitropoliei Moldovei si Bucovinei, eveniment la care va participa, alaturi de alte cinci coruri din Moldova, si un cor nemtean, respectiv corul “Angeli” al Bisericii “Sfantul Haralambie” din Targu Neamt.

Corul „Angeli“ activeaza din anul 1998, cand a fost infiintat de parintele Teoctist Caia, actualul paroh al Bisericii Sfantul Haralambie. Corul „Angeli“ a participat, timp de 7 ani, la concursul national „Colinda din sufletul copilului“, care se desfasura in fiecare an, la Palatul Parlamentului din Bucuresti, iar in anul 2000, corul de copii al parohiei a cantat si in Basarabia.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.