Imagini de groaza din spitalul ”Baronului” Arsene, au fost facute publice astazi de consilierul judetean PNL, Florin Hopsa, care dupa mai bine de o luna dupa ce a fost internat in Spitalul Judetean Neamt cu Covid 19, s-a hotarat sa rupa tacerea despre experienta traita pe propria lui piele.
Imaginile si explicatiile lui Florin Hopsa sunt mai mult decat lamuritoare si demonstreaza pentru a mia oara incapabilitatea Consiliului Judetean Neamt de a administra spitalul si de a asigura minime conditii pentru oamenii care ajung sa fie tratati aici, desi Arsene se lăuda in campania electorala de la locale ca a investit in spitale 21 de milioane de euro.
Adevăratele “reușite” ale PSD: zoaie, mizerie, cearceafuri rupte, pilote zdrențuite, tratamente inumane și resturi de mâncare ca alimentație zilnică a pacienților care încearcă să își revină. Asta a oferit PSD nemțenilor care s-au tratat în ultimii șase ani la Spitalul Județean de Urgență, controlat în continuare de Ionel Arsene! Această bătaie de joc la adresa contribuabililor o vor livra dacă vor reveni la guvernare. Singura șansă este să ieși la vot! Altfel, vor decide alții în locul tău, alții care sunt mulțumiți cu ceea ce are PSD de oferit.
Aceste fotografii sunt făcute de mine, în perioada în care am fost internat în spitalul lui Arsene, ca bolnav de coronavirus. Împreună cu toți pacienții care mi-au fost colegi de suferință, le dorim pesediștilor care conduc Spitalul Județean Neamț să aibă parte pe tot restul vieții doar de mâncarea infectă pe care o primesc bolnavii internați la SJU și să doarmă în condițiile mizere din secțiile acestui spital. Am văzut pe sănătatea mea cum PSD Neamț și Arsene distrug mai mult decât cea mai avansată formă de coronavirus!”, spune Florin Hopsa.
Ionut CORFU (sursa foto: Florin Hopsa– consilier judetean PNL Neamt)
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.