Un barbat din Roman s-a crezut in jungla si a facut-o lata noaptea trecuta. A spart geamurile masinii unui tanar, apoi a intrat in apartamentul acestuia de unde a furat mai multe obiecte de mobilier. Revenit acasa, pagubitul a cerut socoteala celui care a crezut ca legea nu e si pentru el, dar s-a ales si cu capul spart, pentru aplanarea scandalului fiind chemati mascatii. Agresorul a fost retinut, informeaza IPJ Neamt:

Polițiștii au reținut un bărbat, de 39 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de amenințare, lovirea sau alte violențe, distrugere, violare de domiciliu și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Azi-noapte, în jurul orelor 01.20,  polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Roman au fost sesizați cu privire la existența unui scandal, pe strada Revoluției, din Roman.

În urma intervenției la fața locului a echipajului de polițiști, conflictul a fost aplanat.

Din primele cercetări efectuate, a rezultat că un localnic, de 39 de ani profitând de faptul că un tânăr, de 29 de ani, din Roman a plecat de la domiciliul său, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi spart geamurile autoturismului acestuia și ar fi pătruns, fără drept, în incinta imobilului, unde a distrus mai multe obiecte de mobilier.

La revenirea la domiciliu, tânărul păgubit s-a deplasat la domiciliul bărbatului de 39 de ani, pentru a-i solicita explicații, moment în care ar fi fost lovit de acesta, în zona capului, cu o curea, victima fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Bărbatul de 39 de ani a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Roman în vederea audierii.

În urma probatoriului administrat în cauză, față de acesta a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, pentru comiterea infracțiunilor de amenințare, lovirea sau alte violențe, distrugere, violare de domiciliu și tulburarea ordinii și liniștii publice, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.