Pentru prima data in ultimii multi ani de zile, in aceasta dimineata, 12 septembrie, traficul rutier din Piatra Neamt s-a desfasurat mai mult decât multumitor, deci, se poate.

La ora 7:45, politistii de la Rutiera si cei de la Locala erau prezenti in punctele nevralgice, dirijand traficul, asta contribuind din plin la fluidizare. Desi în unele locuri s-au mai format cozi (foto- str. 1 Decembrie 1918, directia Metalo- Orion), timpii de asteptare s-au redus considerabil.

Pe podul de la Orion nu s-au mai format blocaje. Nici pe str. Petru Rareș nu mai era aglomerat. Doar in giratoriul de la Hotel Ceahlau s-au mai format cozi, însă traficul se decongestiona destul de repede. Cozi de masini s-au mai format si pe B-dul Traian sau pe str. Dimitrie Leonida, insa nici aici, timpii de asteptare nu erau foarte mari față de zilele trecute.

Politistii de la Rutiera au dirijat traficul in giratoriul de la Orion (2 politisti), în intersectia de la spital și pe B-dul Traian, in zona intersectiei cu str. Privighetori.

Politistii de la Locala au dirijat traficul la trecerea pentru pietoni de pe podul de la Orion, pe breteaua care urcă pe acelasi pod de pe str. Darmanesti, la Scoala nr. 8 (Carpați), la Scoala nr. 3 si la magazinul Altex.

Datorita prezentei politistilor in strada, cu mici exceptii, traficul rutier din Piatra Neamt s-a desfasurat in conditii aproape normale in aceasta dimineata în Piatra Neamt, ceea ce inseamna că daca se vrea, se poate.

Saptamana trecuta, șeful IPJ Neamt, cms. șef Mihai Osoianu, i-a convocat intr-o sedinta pe șefii de Politie Rutiera din judet, pentru a găsi solutii privind fluidizarea traficului, dupa ce in Piatra Neamt s-au inregistrat blocaje care au crescut timpii de asteptare la zeci de minute sau chiar o ora, pentru rute care în conditii normale, puteau fi strabatute in cateva minute.

Șefii de la Rutieră, chemați la ordine la IPJ Neamț, după blocajele din trafic din Piatra Neamț

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.