În această după-amiază/seară a avut loc o ședință de Birou Politic Județean al PSD Neamț, la care au participat conducerea partidului, primari, președinți de organizații, parlamentari, etc. După ora 17, participanții s-au îndreptat către Tupilați, la Hanul Răzeșilor, administrat de Ion Asaftei, interimarul lui Arsene de la CJ Neamț

Ședința s-a desfășurat în sala mare a Consiliului Județean Neamț, unde potrivit unei postări de pe pagina de facebook a PSD Neamț, Carmen Elena Nastasă a fost desemnată candidata PSD Neamț la alegerile europarlamentare de anul viitor, ceea ce tvmneamt aniticipase cu câteva ore înainte (amănunte AICI).

Un alt punct fierbinte de pe ordinea de zi a ședinței, a fost alegerea lui Vlad Grigoreanu, un tânăr de aproximativ 35 de ani, pe funcția de secretar executiv al PSD Neamț, în locul lui Daniel Chirilă, membru cu ștate vechi în partid. Este greu de spus dacă pe Grigoreanu l-au recomandat doar vocea și talentul pentru o funcție așa de importantă, însă cert este că tânărul de mare perspectivă social democrată, are mai puțin de un an de când s-a înscris în PSD, iar tatăl lui are o firmă care evaluează (pe bani) bunuri imobiliare pentru primăria Piatra Neamț.

De notat ar mai fi că la ședința PSD din această seară, a luat cuvântul și Ion Asaftei, însă sursele tvmneamt spun că nu au reținut nimic important din gâjâielile lui Jan, cum îi spun amicii, semn că nu a stârnit vreun interes deosebit, ceea ce nu este deloc surprinzător.

După ce au fost îndeplinite toate formalitățile ședinței, toată lumea a plecat spre Hanul lui Jan, de la Tupilați, unde conform surselor noastre, la această oră (21) are loc o paranghelie cu borș, platouri asortate, șpriț și cu tot ce trebuie pentru un bairam la care orice nemțean nevoit să strângă cureaua din cauza măsurilor de austeritate impuse de Guvernul Ciolacu, poate doar să viseze. Desigur, discuțiile mesenilor se vor axa până spre dimineață și pe aspecte ce țin de problemele curente ale nemțenilor: spitalul vechi, spitalul, nou, Apaserv și multe altele.

Un motiv de petrecere cu dedicații ar mai fi și…

Peste o tonă de motorină pe lună pentru mașina lui Asaftei de la CJ Neamț

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.