Janel Iosub este noul director interimar al Locativserv, societate aflata in subordinea Primariei Piatra- Neamt.

Propunerea a venit de la Catalin Misaila, consilier local ALDE si membru in AGA Locativserv, astazi in sedinta AGA a companiei. Propunerea a fost facuta dupa ce in aceeasi sedinta s-a hotarat destituirea membrilor Consiliului de Administratie. Pentru o totala transparenta, sedinta a avut loc in prezenta presei la initiativa lui Catalin Misaila, acest lucru fiind o premiera in Piatra- Neamt.

Membrii C.A. nu au fost prezenti la sedinta, desi fusesera invitati.

Toate aceste schimbari au loc dupa dezvaluirile presei si ale lui Misaila, despre gravele probleme din companie, urmate de demisia fostului director Gheorghe Caescu.

Instalarea lui Janel Iosub in functie este doar o chestiune de timp, pana vor fi indeplinite toate formalitatile de angajare. El va avea ca principale sarcini, constituirea unui nou Consiliu de Administratie si scoaterea la suprafata a tuturor neregulilor din ultimii ani, gen liste cu datornici protejati, scurgeri de fonduri, etc.

Janel Iosub este cunoscut pietrenilor ca fiind unul dintre oamenii care s-au luptat cu administratia Gheorghe Stefan si care a facut fara rezerve, numeroase dezvaluiri.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.