Un incendiu puternic a cuprins mansarda unei case noaptea trecuta, pe o strada din Roman. Flacarile au fost la un pas sa se extinda la alte doua locuinte. ”În jurul orei 21:40, prin apel la 112, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o casă din municipiul Roman.

Incendiul se manifesta generalizat la mansarda și acoperișul unei case P+M situată pe strada Martir Cloșca, cu posibilitatea propagării la alte două case aflate la o distanță de aproximativ un metru.

Pentru localizarea și lichidarea incendiului au intervenit pompierii militari cu patru autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Roman și voluntari din cadrul SVSU Roman.

Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite. Au ars: acoperișul pe o suprafață de aproximativ 300 mp și bunurile materiale aflate materiale în mansardă (obiecte de mobilier, materiale textile,  articole de îmbrăcăminte,  aparate electrocasnice etc).

Incendiul s-a produs,  cel mai probabil,  din cauza unui scurtcircut electric. Nu au fost victime”, a declarat lt. Irina Popa, purtator de cuvant ISU Neamt.

I.C. (sursa foto: ISU)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.