Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au identificat și reținut pentru 24 de ore un bărbat de 55 de ani, din Podoleni, bănuit că ar fi încălcat obligațiile ce i-au fost impuse printr-un ordin de protecție provizoriu.

La data de 1 ianuarie 2021, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 55 de ani, a încălcat ordinul de protecție provizoriu.

Polițiștii s-au deplasat la locul indicat în sesizare, constatând faptul că cel în cauză ar fi pătruns în locuința soției sale de 54 de ani, din Podoleni, încălcând astfel ordinul de protecție provizoriu emis de polițiști la data de 31 decembrie 2020, prin care i s-a interzis apropierea la o distanță mai mică de 150 de metri de persoana vătămată și locuința comună.

Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție provizoriu, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

sursa: IPJ Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.