Primaria Piatra Neamt a alocat astazi fonduri pentru protejarea elevilor din clasele terminale, care revin in scoli in luna iunie pentru sustinerea examenelor. ”O atentie deosebita acordam unitatilor scolare mai ales pentru perioada 2-12 iunie in care elevii din clasele terminale revin la scoala. Am  avut  discutii si o stransa legatura cu Inspectoratul Scolar General al Judetului Neamt, cu domnul Mihai Obreja. ISG Neamt a transmis fecarei unitati scolare setul de masuri de protectie care trebuie aplicate, conform reglementarilor stabilite de  la nivel national.

Am solicitat fiecarei unitati scolare un necesar financiar pentru implementarea acestor masuri astfel incat elevii si cadrele edidactice sa fie protejati si sa poata reveni in conditii de siguranta la scoala. Primaria Piatra Neamt a alocat  resursele financiare necesare fiecarei unitati scolare in urma centralizarii solicitarilor primate de la  unitatile scolare.

Astfel in sedinta de Consiliu Local de astazi am alocat printr-o rectificare bugetara suma de 150.000 lei unitatilor scolare pentru acoperirea cheltuielilor privind aplicarea in fiecare unitate de invatamant a masurilor de protectie inclusiv pentru dotarea cabinetelor medicale scolare cu echipamentele de protectie necesare”, a declarat astazi primarul Dragos Chitic.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.