Primaria Piatra Neamt: Lucrări de reabilitare și modernizare a locurilor de joacă din Piatra-Neamț

Unul dintre obiective prioritare stabilite pentru acest an de municipalitatea pietreană este reabilitarea locurilor de joacă din oraș.  În acest sens, încă din luna februarie a fost demarată  o acțiune amplă de lucrări, prin care s-a realizat până în prezent:

  • Modernizarea a 6 locuri de joacă prin înlocuirea echipamentelor vechi cu echipamente de joacă noi și modern. Este vorba despre următoarele locuri de joacă: Parc Aurora, strada Brândușelor, strada Mihai Viteazu – bloc C5, strada Pompiliu Clement, Strada Rovine, strada Aleea Ulmilor la intersecția cu strada Mihai Viteazu.
  • Reparația capitală a 12 locuri de joacă.
  • Reparații punctuale și înlocuiri de echipamente uzate la alte 10 locuri de joacă.

Săptămâna aceasta s-a finalizat montarea echipamentelor de joacă noi și a  demarat  amenajarea terenului și montarea de covorașe de protecție.

În municipiul Piatra-Neamț sunt 46 de locuri de joacă publice, de întreținerea cărora se ocupă societatea Consiliului Local Publiserv. Ne-am propus modernizarea tuturor locurilor de joacă din oraș, prin înlocuirea echipamentelor existente cu altele noi și moderne, într-un program etapizat derulat pe parcursul a trei ani, respectiv 2020-2022. De asemenea, am semnat  contractele de finanțare din fonduri europene prin care se vor realiza până la finalul anului viitor trei grădini publice urbane cu zone de recreere și petrecere a timpului liber,  precum și cu spații de joacă pentru copii” a declarat primarul Dragoș Chitic.

I.C.

1 COMENTARIU

  1. Viitoarele trei grădini publice urbane cu zone de recreere sunt in cartierele Văleni și Speranța. Acolo se vor recreea fratii Capra și Saulea, vandalizând totul in câteva zile. Cartierele Mărăței și Precista nu aveau nevoie, sunt pline de astfel de parcuri și nici nu prea sunt populate. Mai mare incompetent ca primarul asta n-am văzut. Drumuri asfaltate pe dealuri, wc-uri inaugurate cu mare fast, parcuri verzi amplasate aiurea, poze cu orice Panseluța plantata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.