Jurnalistul Gabriel Apetrii (Gabi pentru cunoscuti), anunta ca renunta temporar la penita, pentru a se dedica muncii la cabinetul prefectului judetului Neamt, Vasile Panaite.

Apetrii va fi consultantul prefectului si spune ca nu a putut refuza oferta venita din partea acestuia, pentru ca îi leaga o stransa prietenie. Apetrii a trecut de-a lungul timpului prin mai multe redactii nationale si locale, iar pana sa ia aceasta decizie, era corespondent AGERPRES si detinea site-ul de stiri locale newsallert.ro.

Anuntul a fost facut de Gabriel Apetrii, pe contul sau de facebook:

”După 16 ani frumoși și plini de realizări în presa nemțeană și cea națională, a venit vremea să accept o nouă provocare, de această dată venită din partea unui prieten. De altfel, poate nici nu aș fi acceptat să pun (temporar) ”penița în toc” dacă nu ar fi fost vorba de o prietenie sinceră. Pentru că pe baza acestei relații vechi, corecte și solide vom putea construi una instituțională, consultant – prefect!
În presă, am strâns amintiri cât pentru o carte, emoții cât într-un film, satisfacții cât pentru o viață.
Se cade să transmit sincere mulțumiri celor prin redacțiile cărora am trecut, care mi-au fost șefi și colegi, de la care am învățat mereu și pe care, poate, am reușit și eu să îi învăț câte ceva; Realitatea Media, 7 Zile, TVM, Tele 7 Neamt, TVR, 1 TV, Tele M și nu în ultimul rând AGERPRES. Mă înclin!
Este un moment încărcat de emoția unei despărțiri temporare de această meserie nobilă, pe care colegii mei o fac cu profesionalism și dedicație. Oferiți-le, în continuare, încrederea dumneavoastră!
Mulțumesc colegilor din Instituția Prefectului care m-au primit într-un mod deosebit lângă ei. Sunteți deosebiți!
În rest, povestea merge mai departe.”

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.