Pe baronul inculpat Ionel Arsene, l-a apucat mila de ”romanii care muncesc”, dupa cum se exprima chiar el. Motivul pentru care Arsene nu poate dormi noaptea, este ca liberalii intarzie cu acordarea voucherelor de vacanta. ”Vouchere de vacanță pentru toți românii care muncesc! Este o modalitate sigură de a salva turismul românesc, fapt dovedit în ultimii ani, când beneficiarii acestor tichete au susținut industria ospitalieră! Plecând de la precedent, PSD susține acordarea voucherelor de vacanță tuturor angajaților, fie ei din sistemul de stat sau din cel privat”, spune Arsene.

Voucherele ajungeau mai putin spre deloc in mediul privat. In sistemul bugetar insa, au facut furori. Pe langa salariu, bugetarii mai primeau de la ”romanii care muncesc” si o vacanta gratis.

Ca o fi bine sau rau cu sau fara voucherele de vacanta, mai ramane de vazut. Insa Arsene, bugetar la randul lui, cu salariu de 16.000 de lei, masina cu sofer la scara si locuinta de lux la Bucuresti, ar trebui sa fie ultimul care sa deschida gura pe acest subiect. Mai ales ca a mutat PSD-ul la CJ Neamt, unde si-a angajat toti supușii de partid, cum ar fi Adrian Niță, Nicoleta Husaru (angajata din nou la CJ Neamt dupa ce a trecut si pe la ANRM sau ROMATSA pe vremea guvernarii PSD) si multi altii care nu fac nimic toata ziulica, dar de mila cărora plange acum șeful lor, ca nu pot merge gratis in vacanta.

Deci, daca ar fi sa se acorde din nou vouchere de vacanta, acestea ar trebui sa fie destinate exclusiv ”romanilor care muncesc”. Adica celor din mediul privat. Bugetarii lui Arsene, cu siguranta își permit vacante din salariile enorme pentru care oricum nu fac nimic. Oricine arunca o privire in parcarea de la CJ Neamt si vede masinile de lux ale PSD-istilor angajati aolo, poate intelege asta.

Vezi si Arsene, concediu cu Dragnea în destinații exotice, toată luna ianuarie

Arsene, fotografiat pe aeroport în Dubai. Presa centrală se întreabă… de unde bani?

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.