Poliţiştii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Piatra Neamț au identificat persoanele bănuite de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. Un minor a fost reținut pentru 24 de ore.

La data de 2 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie de 68 de ani, a fost victima infracțiunii de tâlhărie.

Activitățile de cercetare și documentare desfășurate de polițiștii de investigații criminale au condus la identificarea persoanelor bănuite de comiterea faptei.

Din cercetările efectuate a reieșit că, în timp ce o femeie de 68 de ani, se deplasa pe o stradă din Piatra Neamț ar fi fost acostată și deposedată prin violență de poșeta, de către un minor în vârstă de 16 ani, din Alexandru cel Bun.

După comiterea faptei, cel în cauză ar fi împărțit o sumă de bani ce se afla în poșeta persoanei vătămate, cu un alt minor de 16 ani, din Piatra Neamț.

În urma documentării activității infracționale, la data de 22 aprilie a.c., minorul din Alexandru cel Bun a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

De asemenea, cel de-al doilea minor este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de complicitate la tâlhărie calificată.

sursa: IPJ Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.