Lovitură cumplită pentru o familie din comuna Săvinești, judetul Neamt. O fetiță de doar 4 luni de zile, a murit în noaptea de Sfântul Ion (7/8 ianuarie, chiar de ziua numelui ei), după ce s-a înecat în somn. Conform unor surse medicale, fetița a murit asfixiată cu lichid provenit din vomă, după ce regurgitat în timpul somnului. ”La data de 8 ianuarie a.c., în jurul orei 01:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliției Rurală Săvinești, au fost sesizați prin apel 112, de către o femeie de 35 de ani, din Săvinești, cu privire la faptul fiica sa, de 4 luni se află în stare de inconștiență.

Din nefericire, echipajul medical deplasat la fața locului a fost declarat decesul minorei.

În urma examinării preliminare a suprafeței exterioare a corpului acestuia, nu au fost identificate urme vizibile de violență.

Corpul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat sinsp. Ramona Ciofu- IPJ Neamt.

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Domnu reporter,titlu articolului spune ca a murit innecata iar finalul articolului spune Corpul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului.

    Ce sa înțelegem? S-a stabilit cauza morții sau titlul e fake?
    ADMIN: Înțelegi și tu cât poți, cât te ține IQ-ul

  2. Cauza morții a fost: Edem pulmonar acut. Titlu e un fake! Fetita a murit din cauza ca nu a mai putut respira ..Eu am scos o de la morga ieri si am vb cu medicul legist!
    ADMIN: Insistati să bateți câmpii. Edemul pulmonar acut poate avea mai multe cauze. În cazul de față, cauza edemului pulmonar acut, a fost aspirația de lichid provenit din vomă. Deschideți linkul de mai jos, apoi, dacă aveți un dram de bun simț, cereți-vă scuze pentru vorbele aruncate aiurea! https://www.medicover.ro/despre-sanatate/edemul-pulmonar-factori-declansatori-simptome-tratament,427,n,295

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.