Florentina Moise, presedinta PSD Piatra Neamt si lidera consilierilor locali PSD Piatra Neamt, participa in aceste zile la o vizita prelungita in Egipt, in calitate de director adjunct la Consiliul Județean Neamț, institutia care a organizat deplasarea pe banii nemtenilor, cu scopul declarat de intari și dezvolta relatiile economice intre statul arab si judetul Neamt.

Florentina Moise transmite un mesaj pe facebook din Egipt, destinat nemtenilor, dar mai ales lui Ionel Arsene, care este tot in Egipt, acesta fiind cel care conduce delegatia in vizita pe bani publici, a carei durata si costuri nu au fost comunicate pana acum de CJ Neamt. In mesajul amintit, Florentina Moise tine sa-i multumeasca lui Ionel Arsene si precizeaza totodata, ca se simte onorata sa faca parte din delegatia condusa de acesta peste mări și țări, pentru propășirea materiala a nemțenilor. Mesajul șefei PSD Piatra Neamt, este transmis cu ocazia unei intalniri la Cairo, cu Patriarhul Bisericii Ortodoxe Copte, Papa Thawadros al II-lea. Din 4 fraze, doua sunt cu referire la intalnirea cu înalta față bisericeasă, si doua sunt cu aprecieri pentru ”domnul președinte Ionel Arsene”. ”Sunt onorată să fac parte din delegația condusă de președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, în Republica Arabă Egipt.

Printre multele activități cuprinse în programul acestei săptămâni în care se desfășoară vizita de lucru s-a numărat și o întâlnire cu Sanctitatea Sa Patriarhul Bisericii Ortodoxe Copte, Papa Thawadros al II-lea.
Personal a fost o încântare să cunosc o față bisericească a lumii arabe care îi ține alături pe ortodocși, îndrumându-i pe calea către Dumnezeu!
Îl felicit pe domnul președinte Ionel Arsene pentru tot efortul pe care îl depune pentru a deschide cât mai multe căi de promovare a județului Neamț în întreaga lume și de a identifica posibilitățile de realizare a unor proiecte care să atragă dezvoltarea zonei noastre”, transmite Florentina Moise, de la Cairo, capitala Egiptului.
Din numeroasa delegatie, mai fac parte pe langa multi altii, Dragos Chitic, Daniel Harpa (primarul de la Targu Neamt) sau băcăuanul Sorin Brasoveanu (administratorul public al judetului Neamt).
Și Dragos Chitic, vicepresedintele CJ Neamt, a tinut sa puncteze intalnirea cu Papa Thawadros al II-lea, transmitand nemtenilor cât de mult a insemnat pentru el aceasta etapa a istovitoarei vizite: ”Moment cu o mare încărcătură emoțională și spirituală astăzi la Cairo, în Republica Arabă Egipt: întrevederea delegației Consiliului Județean Neamț, cu Sanctitatea Sa Patriarhul Bisericii Ortodoxe Copte, Papa Thawadros al II-lea”, scrie fostul primar Chitic pe facebook.
Ionut CORFU (sursa foto: faebook- Florentina Moise)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.