O ghereta de la fosta fabrica ”Reconstructia” a luat foc ieri, se anunta intr-un comunicat ISU Neamt:

”Luni, 19.12.2016, la ora 22:00, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin SNUAU 112, despre producerea unui incendiu la o gheretă din incinta fostei fabrici “Reconstrucția” din municipiul Piatra Neamț. La locul producerii evenimentului s-au deplasat 5 subofiţeri cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra-Neamț care au stins incendiul. În urma incendiului, au ars un pat și cca 100 kg de haine. Cauza probabilă a incendiului: foc deschis în spații închise.”

Tot ieri, pompierii au intervenit si la un incendiu la un cos de fum al unei casei din Pastraveni, iar la Poiana Teiului s-a monitorizat denomenul de zapor de pe cursul raului Bistrita:

”Luni, 19.12.2016, la ora 23:28, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin SNUAU 112, despre producerea unui incendiu la un coș de fum al unei locuințe particulare din satul Rădeni, comuna Păstrăveni. La locul producerii evenimentului s-au deplasat 6 subofiţeri cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Tîrgu Neamț care au stins incendiul. În urma acestuia, au ars funinginea din interiorul coșului de fum și cca 5 mp perete bârnă lemn. Cauza probabilă a incendiului: sisteme de încălzire amplasate necorespunzător față de materialele combustibile.

Luni, 19.12.2016, un subofițer cu o autospecială de primă intervenție și comandă din cadrul Detașamentului de pompieri Tîrgu Neamț – Garda de intervenție nr. II Poiana Teiului a executat 2 misiuni de supraveghere și monitorizare a fenomenului de zăpor pe cursul râului Bistrița, în porțiunea baraj Topoliceni – pod Savinești.”

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.