Un barbat din Piatra- Neamt care conducea cu o alcoolemie peste pragul comei alcoolice, a avut ghinionul sa dea nas in nas cu politistii locali, in timp ce acestia desfasurau o actiune de combatere a cersetoriei. ”În data de 23.08.2019, o patrulă a Biroului Ordine Publică 1 l-a depistat pe I.Z. în vârstă de 62 de ani, conducând un autovehicul, fiind aflat sub influența băuturilor alcoolice.

A fost solicitată prezența agenților Serviciului Rutier al Poliției Municipiului Piatra Neamț, care au procedat la testarea bărbatului cu aparatul alcooltest, constatîndu-se că I.Z. avea o alcoolemie de 1,13 la mie în aerul expirat. Bărbatul a fost preluat de echipajul Serviciului Poliției Rutiere Piatra Neamț, în vederea continuării cercetărilor precum și pentru a i se preleva probe biologice”, se arata intr-o informare a Politiei Locale Piatra- Neamt

În intervalul 22.08.2019 – 23.08.2019, între orele 06.00 – 22.00, polițiștii Birourilor Ordine Publică 1 și 2 – Poliția Locală Piatra Neamț, împreună cu lucrători ai Direcției de Asistență Socială – Primăria Piatra Neamț, au organizat și executat o acțiune specifică pe linia combaterii cerșetoriei și a faptelor antisociale, pe raza municipiului Piatra Neamț.

Au fost aplicate 48 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 5590 de lei, dintre care 31, pentru încălcarea normelor de conviețuire socială (legea 61/1991R)”, se mai arata in comunicatul Politiei Locale.

Ionut CORFU (sursa foto: Politia Locala)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.