Luni, 12.09.2016 la ora 14:23, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre izbucnirea unui incendiu la o anexă aparținând unei stâni cu extindere la vegetația uscată din apropiere în comuna Girov, sat Gura Văii.

La locul intervenției s-au deplasat 6 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Piatra Neamț cu 2 autospeciale de lucru cu apă și spumă. Pompierii au lichidat incendiul, în urma căruia au ars o anexă construită din lemn acoperita cu carton bituminat în suprafață de 20 mp, circa 1 mc lemne de foc, circa 80 kg brânză, circa 3,5 ha vegetație uscată. Cauza probabilă a incendiului: aparat de gătit improvizat.

Tot la Girov, cateva ore mai tarziu, s-a anuntat un incendiu de vegetatie uscata. La locul intervenției s-au deplasat 5 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Piatra Neamț cu 1 autospecială de lucru cu apă și spumă de capacitate  medie. Pompierii au lichidat incendiul, în urma căruia au ars aproximativ 2000 mp de vegetație uscată. Cauza probabilă a incendiului: fumatul fara respectarea regulilor.

Ionut CORFU

sursa: ISU Neamt

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.