Monstrul din Tg. Neamț care în urmă cu 17 ani şi-ar fi ucis fiica în vârstă de 5 ani şi fosta soţie, în vârstă de 24 ani, a fost condamnat vineri la închisoare pe viaţă de magistraţii Tribunalului Neamţ, transmite Agerpres. Bărbatul a fost dovedit ca autor al crimelor abia după 15 ani.

“Condamnă pe inculpatul Arhip Antonio Ilie la pedeapsa detenţiunii pe viaţă pentru săvârşirea infracţiunii de omor deosebit de grav”, precizează minuta Tribunalului Neamţ.

După ce a divorţat de bărbatul cu care avea o fetiţă în vârstă de 5 ani, femeia s-a mutat cu copilul la locuinţa părinţilor săi, în oraşul Buhuşi, judeţul Bacău. Dispariţia celor două s-a produs în anul 2006, însă rudele au anunţat Poliţia după doi ani, crezând că acestea au plecat în Italia. Poliţiştii au deschis o anchetă soldată 15 ani mai târziu cu percheziţii la domiciliul bărbatului din Târgu-Neamţ.

“Ca urmare a cercetărilor, la data de 19 octombrie 2021, s-a efectuat percheziţie domiciliară la o locuinţă de pe raza oraşului Târgu-Neamt, ocazie cu care au fost identificate rămăşiţele unui cadavru uman, posibil al unei persoanei minore, ce erau îngropate în curtea casei”, informa la vremea respectivă Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ.

Cadavrul din curtea casei era al fetiţei în vârstă de 5 ani, însă corpul fostei soţii nu a fost găsit până acum. Bărbatul a fost arestat preventiv, cercetat şi trimis în judecată pentru omor calificat, fiind condamnat în cele din urmă la închisoare pe viaţă.

Mai multe detalii despre caz în articolul tvmneamt.ro de mai jos:

Și-a ucis fiica și soția. Criminal dovedit de polițiștii nemțeni, după 15 ani

I.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.