Politistii locali din Piatra- Neamt au prins un tanar de 18 ani la scurt timp dupa ce furase mai multe bunuri dintr-o casa a unei femei din Cartier. Acesta nu a apucat sa ajunga decat pana in Maratei unde a dat nas in nas cu politistii, carora li s-a parut suspect tanarul. In urma verificarilor, au constatat ca omul avea asupra sa bunuri furate, se arata intr-un comunicat al Politiei Locale:

”In data de 9.11.2017 politisti locali din cadrul Biroului de Ordine publica, aflandu-se in executarea serviciului de mentinere a ordinii si linistii publice, au identificat pe str. Progresului din municipiul P.Neamt, pe numitul F.M.G., in varsta de 18 ani,  avand asupra sa mai multe bunuri ce fusesera sustrase de la numita T.M. domiciliata pe str. Vulturului nr.28 tot din municipiul P.Neamt.

In cauza s-a intocmit proces verbal de constatare a infractiunii in flagrant,  susnumitul  fiind predat Politiei municipiului P.Neamt pentru continuarea cercetarilor,  iar bunurile au fost returnate partii vatamate.”

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.