De mai bine de doua saptamani, politistii rutieri din Neamt, organizeaza aproape zilnic actiuni pe șoselele din judet, pentru depistarea soferilor care incalca legea. Ieri, in urma a doua astfel de actiuni, in doar 4 ore, s-au aplicat peste 160 de amenzi si au fost retinute 21 de permise de conducere. ”La data de 11 august, în intervalul orar 07.00 – 09.00 și 17.00 – 19.00, poliţiştii rutieri au desfășurat acțiuni în sistem integrat, pe raza întregului județ,  pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică.

În acțiunile desfășurate, au fost angrenați peste 60 de polițiști din cadrul structurilor rutiere, de ordine publică și de la transporturi, acțiunile având în principal, scop preventiv.

În cele patru ore de acțiune polițiștii au verificat modul de respectare a normelor rutiere și a celor privind transportul de marfă.

În urma abaterilor constatate, polițiștii au aplicat peste 160 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare totală de aproximativ 71 000 de lei, pentru nerespectarea normelor rutiere.

Au fost reținute 21 permise de conducere, respectiv 17 pentru nerespectarea normelor legale de viteză și 4 pentru neacordarea priorității de trecere vehiculelor sau pietonilor.

De asemenea, au fost retrase 7 certificate de înmatriculare.

Acțiunile vor continua și astăzi și vor viza și alte categorii de verificări”, se arata intr-un comunicat IPJ Neamt.

I.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.