Anul 2018, pare sa nu fie deloc bun pentru Laurentiu Dulama (PMP), recent ramas prin ordin de prefect (masura considerata abuziva) fara mandatul de consilier judetean si implicit  fara functia de vicepresedinte al CJ Neamt.

Pentru Dulama, anul a inceput prost inca de pe 16 ianuarie, cand a fost actionat in instanta.

Loading...

Captura de ecran de pe Portalul instantelor de judecata:

Ca o ironie a sortii, Dulama este dat in judecata chiar de Parking, firma care administreaza parcarile de resedinta din Piatra- Neamt si la care el a fost director aproximativ 12 ani.

Mai mult, noul director al Parking, Ionut Morosanu este membru PMP si a fost sustinut de Dulama sa ajunga in functie, imediat dupa alegerile locale din 2016.

Potrivit unor surse, motivul pentru care a fost dat in judecata Dulama este o gaura de aproximativ 100.000 (un miliard de lei vechi) de lei in contabilitatea Parking, de pe vremea cand acesta era director, iar banii provin din fondul de protocol despre care presa locala a scris ca era folosit dupa bunul plac al conducerii.

Un control al ANAF a descoperit neregulile tot cand director era Dulama, iar acestuia i s-a pus in vedere ca suma trebuie restituita intrucat nu avea in spate documente justificative (facturi, bonuri, chitante, etc), adica fusese cheltuita dupa ureche.

Cum banii nu au ajuns inapoi in conturile firmei, iar Dulama nu mai este director, noua conducere era buna de plata, asa ca s-a procedat la actionarea lui Dulama in instanta pentru ca suma sa fie platita de cel care cel putin teoretic a si cheltuit-o.

Surse din interiorul Parking arata ca banii erau folositi chiar si pe bilete la meciuri, mese la restaurante sau plati catre anumiti jurnalisti, totul fara documente justificative.

Tot de la Parking, lui Laurentiu Dulama i se trage si un dosar de incompatibilitate, aflat in cercetari la ANI.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Intrebare, de doi bani: cumva tot din fondul de protocol platea Dulama consumatiile pe care le facea la Casablanca impreuna cu ilustrul si prea-cinstitul „jurnalist” R. Iosub? Au fost multe, ca pe vremea aia onorabilul Iosub se simpatiza pe avantaje cu Dulama… Intre timp, Dulama n-a fost in stare sa concureze la bani cu Arsene si Chitic, asa ca nici consumatiile pe care ar fi fost in stare sa le plateasca pentru burdihanul lui Iosub n-au mai fost tentante… Vorba aia: trecut-au anii… Da’ vedeti ce usor se schimba atitudinea omului? Acu’ Iosub da cu Dulama de pamant si zice ca nu-i niciun abuz ca a fost dat afara de la ceje pentru ca nevasta-sa bea apa de la Apa Serv…

  2. 1miliard fond de protocol? Pai fondul de protocol se foloseste pt a atrage investitori, parteneri de afaceri, atentii pt partenerii de afaceri etc. Ei nu mai aveau un loc de parcare liber. Ce sa vanda? Am platit ca prostii atatia ani desfraul acestor indivizi. Acum ceva timp era un articol cum ca vor majorarea taxei ca nu se mai ajung cu banii. Sa i scuture cineva odata.

LĂSAȚI UN MESAJ