Liberalii nemteni au stabilit. Merg la Congresul PNL de pe 25 septembrie, pe mana premierului Florin Cîțu.

Comunicat de presa, PNL Neamt: PNL Neamț, alături de Florin Cîțu

Cu o largă majoritate, Comitetul Județean Director al PNL Neamț (C.D.J.) s-a pronunțat în favoarea ”Moțiunii Cîțu”. Astfel, 93 dintre liberalii nemțeni au votat pentru programul premierului Florin Cîțu, în vreme ce contracandidatul său la președinția PNL, Ludovic Orban, a întrunit doar patru voturi.

”Prin votul acordat în C.D.J., liberalii nemțeni iau o opțiune foarte clară, fermă, de susținere a actualului premier, Florin Cîțu, în competiția pentru președinția PNL. Suntem convinși că în PNL este nevoie de o reformă profundă, care să plece de la baza partidului, singura soluție ca PNL să câștige următoarele runde de alegeri în viitorii opt ani. Iar acest  țel poate fi atins doar de actualul premier, Florin Cîțu”, a precizat George Lazăr, președintele PNL Neamț.

În ceea ce-l privește pe senatorul Eugen Țapu-Nazare, chestor al Senatului și prim-vicepreședinte al PNL Neamț, acesta a salutat decizia C.D.J. și a reiterat ”nevoia unei reforme și apariția  unui suflu nou în Partidul Național Liberal, deziderate ce pot fi atinse doar de echipa coagulată în jurul actualului  premier, Florin Cîțu”.

În urma acestei decizii, la Congresul PNL din 25 septembrie delegații liberali nemțeni îl vor vota pe Florin Cîțu pentru funcția de președinte al Partidului Național Liberal.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.