Ion Asaftei, Liderul ALDE Neamt si vicepresedintele CJ Neamt, a mers zilele trecute intr-o vizita de lucru pe santierele de pe DN 15, pe tronsonul de drum dintre Bicaz si Poiana Largului, care a intrat recent in reparatii capitale, dupa ce guvernul coalitiei din care face parte ALDE, a aprobat alocarea sumelor necesare rebilitarii complete a drumului.

Această investiție de importanță deosebită pt turismul nemțean și nu numai,este dovada de netăgăduit că actuala coaliție guvernamentală din care ALDE face parte acordă o atenție deosebită pentru susținerea modernizării și dezvoltării județului nostru“, a declarat Ion Asaftei.

Nu este prima vizita de acest gen a lui Asaftei, in locurile din judet unde au se fac investitii in infrastrucutura, pe proiecte ale coalitiei de guvernare in care ALDE este parte.

Ultima astfel de investitie dusa la bun sfarsit a fost si rebilitarea podului de la Preluca, unde Ion Asaftei a fost prezent saptamanal, reusindu-se ca in aproximativ o luna de zile, lucrarile sa fie finalizate. ”Am urmarit de-a lungul cîtorva săptămîni cum evoluează din etapă în etapă lucrările la podul de la Preluca de pe drumul național Piatra Neamț-Bicaz, deoarece urgentarea acestora era absolut necesară. Astăzi am satisfacția de a-i anunța pe nemțeni și participanții la trafic pe această rută că inconvenientul așteptărilor pe sens a dispărut. Din acest moment SE CIRCULĂ PE AMBELE SENSURI!” – a spus vicele CJ Neamt, imediat dupa incheierea lucrarilor.

Pentru ca lucrarile pe DN 15 sunt de o mare complexitate, traficul rutier a fost oprit pentru cel putin 6 luni intre Bicaz si Poiana Largului.

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.