Lui Dan Ciotoi (liderul formației Generic, celebră pentru piesele gen manea din anii `90) i s-a rupt NU lanțul de iubire ca în vestita lui piesa, ci…. filmul cum spune o vorbă mai din popor, taman în parcarea hotelului Central din Piatra- Neamț.

El a fost surprins in această seară (23 decembrie 2017) în timp ce era la volan în mașina sa marca BMW, cu capul căzut pe spate dar sprijinit de tetiera, dormind dus, cu gura larg deschisă, semn că era extrem de obosit, nu se știe dacă din cauza vreunui drum epuizant sau din alte cauze cu ceva mai multe grade.

Dupa cum s-a anunțat pe o rețea de socializare, Dan Ciotoi ar fi trebui sa susțină un spectacol în această seară la hotelul în parcarea căruia dormea, cu începere de la ora 20:30. Din câte se vede într-una din pozele de mai jos, instantaneele au fost surprinse la ora 20:50 (vezi ora de pe aparatul de taxat al mașinii TAXI din care au fost făcute pozele), deci el ar fi trebuit să fie pe scena la ora la care dormea.

Nu știmla ce oră a ”tras pe dreapta” Dan Ciotoi și nici dacă a mai ajuns la spectacol și dacă nu cumva, organizatorii l-au dat deja dispărut, însă daca a ratat prestația, acum exista o explicație oferită de tvmneamt.ro

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

4 COMENTARII

  1. Nu fiți rău. Pe 14 dec a fost operat. Nu bea, are probleme de sănătate omul!
    ADMIN: Ii uram multa sanatate! Chiar este un artist talentat si apreciat.

  2. Oare autorul articolului doarme in pozitii mai gingase?Cui a adus prejudicii dormind, ca sa-i fie publicata poza?Daca fotograful l-ar fi surprins la WC, ati fi publicat?

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.