Unul dintre medicii acuzați de corupție in dosarul ”Șpagă la Ortopedie”, a rămas fără permis de conducere. Medicul Grigore Berea a fost surprins miercuri, 7 decembrie, de o patrulă de politie din Gîrcina, pe DN 15 C, între între Almaș și intrarea în Piatra Neamt (zona Ocol) în timp ce depășea o mașină pe linie continuă. Conform unor martori, Grigore Berea conducea o motocicletă și înainte de depășirea pe linia continuă a depășit (regulamentar) mașina de politie. Deși știa că este văzut de polițiști, acesta a făcut încă o depășire, de data asta neregulamentară.

Potrvit IPJ Neamt, ”conducătorul auto a fost sanctionat cu 870 de lei amendă și cu reținerea permisului de conducere pentru 60 de zile”. 

Medicul ortoped a fost retinut apoi arestat preventiv în 2019, alături de alti colegi ortopezi de la Spitalul Judetean Neamt, fiind acuzat de fapte de coruptie. Ulterior a fost trimis in judecată. În prezent, profeseaza la acelasi spital. Procesul început in 2019 la Tribunalul Neamt, a ajuns la termenul cu numărul 33. Ultimul termen a fost pe 18 noiembrie, iar urmatorul termen a fost stabilit de instanta pentru 9 ianuarie 2023.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

  1. inconștient domnilor…. pe tot parcursul facultății de medicină se droghează și joacă păcănele și cînd ia primul salar ca medic îsi cumpăra motocileta și merge pe o roata, o generație toxică !!!!

  2. Acest doctor Berea m a lăsat neom toată viața ! La 21 de ani m a operat la picior și de atunci numai Dumnezeu știe cum ma chinui ! L am dat in judecată , ghiciți ce? A câștigat ! E vina mea! Dar Dumnezeu e sus!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.