Doi militari ISU Neamt aflati in timpul lor liber, au intervenit ieri la tragicul accident de la Girov, in urma caruia doi tineri din Roman au murit (Vezi stirea AICI!). Plutonierul major Ciucanu Ioan a dat decalaratii ieri presei la fata locului si a spus ca locuieste la 500 de metri de intersectia in care s-a produs evenimentul rutier. El era in curte si a auzit zgomotul puternic din momentul impactului, si-a dat seama ca a fost un accident si a fugit intr-un suflet acolo.

Chiar daca pentru victime nu s-a mai putut face nimic, gestul celor doi este de consemnat.

Comunicatul ISU Neamt:

”La locul evenimentului, aflaţi în timpul liber, erau doi paramedici de la Detaşamentul de Pompieri Piatra Neamţ, care au sprijinit forţele de intervenţie, respectiv Plt. Maj. Ciucanu Ionuţ şi Plt. Maj. Oprişan Onoriu Ciprian.

Plutonierul major Ciucanu Ioan a fost încadrat pompier în anul 2006, fiind comandant al unui echipaj care încadrează o autospecială de stingere cu apă şi spumă, iar din anul 2010 este comandantul unui echipaj de paramedici SMURD, la Detaşamentul de Pompieri Piatra Neamţ.

Plutonierul major Oprişan Onoriu Ciprian a fost încadrat pompier în anul 2006, fiind servant pe autospeciala de descarcerare în perioada 2006 – 2010, în perioada 2010 – 2016 a fost comandantul unui echipaj de paramedici SMURD, iar de la începutul anului 2017 este comandantul unui echipaj de alpinişti de intervenţie la Detaşamentul de Pompieri Piatra Neamţ.”

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.