Sub titltul ”Cate pupaturi in fund ar vrea sefii CJ-ului lunar”, Monitorul de Neamt a facut un calcul bazat pe documentaţia tehnică ce ar trebui să stea în spatele simulacrului de licitaţie prin care banii bugetaţi pentru publicitate ar urma să fie împărţiţi, mai mult pentru presa online, unde coincidenta, pe anumite site-uri, nu prea multe, sunt cele mai multe ode pentru vajnicii conducatori.

Au iesit cam 125.000 de lei pentru anul curent, bani care sunt pregatiti cu dedicatie pentru lingaii de serviciu, ceea ce dupa socoteala jurnalistului Cezar Filip, inseamna aproape 2 pupaturi dulci pe zi in zona muschilor fesieri, pentru conducerea CJ Neamt. ”Aşadar, pentru lingăi există pus deoparte un buget consistent de măcar 125.736 lei. O fi mult, o fi puţin?”, se intreaba Cezar Filip in articolul care poate fi citit integral AICI ”Cate pupaturi in fund ar vrea sefii CJ-ului lunar”

Loading...

Totodata, autorul face un face apel la toţi colegii jurnalisti ”sa sustina un demers care să constea în contestarea acestei documentaţii tehnice avînd ca finalitate refacerea ei. Iar sumele destinate pupăturilor de orice fel să fie redimensionate drastic. În minus.”

Tvneamt isi reafirma solidaritatea si sprijinul neconditionat pentru redactiile cu coloana vertebrala si ne raliem demersului celor de la Monitorul de Neamt. Consideram ca se poate crea un precedent periculos prin care se urmareste sufocarea financiara a presei incomode si sutinerea din bani publici, a presei obediente.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.