O femeie de 63 de ani din Bicaz, a vrut să-și încheie socotelile cu viața la primele ore ale acestei dimineți. În jurul orei 6:30, aceasta s-a aruncat în apele Bistriței de pe podul de la Căprioara din Piatra Neamț. Din fericire, femeia a fost observată la timp de un trecător, care a anunțat incidentul la 112, pompierii reușind să o salveze. ”În această dimineață, la ora 06:42, pompierii au fost înștiințați despre faptul că în municipiul Piatra Neamț se observă o persoană care e pe cale să se înece în apele râului Bistrița.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu o autospecială complexă pentru intervenție, o autospecială pentru descarcerare, o barcă și o ambulanță SMURD TIM.

Ajunși la locul indicat, pompierii au identificat o persoană ce se afla în apele râului Bistrița, în aval de podul Căprioara.

Cu ajutorul bărcii pompierii au scos din apă o femeie de 63 de ani. Aceasta a fost preluată de echipajul SMURD TIM și transportată la UPU Piatra Neamț în stare de conștientă”, a transmis ISU Neamț.

Potrivit familiei, femeia ar fi recurs la gestul extrem din cauza unor probleme de sănătate. Ea a fost internață la Secția Psihiatrie a Spitalului Județean Neamț.

I.C. (sursa foto- ISU)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.