Ionel Arsene, ”baronul PSD de Neamt” cum este el numit de adversarii politici, a aparut seara trecuta intr-o emisiune online la un cunoscut jurnalist din presa nationala. O fi simtit că lingăul ăla al lui din presa locala, cu conturile doldora de bani publici, nu mai face fata sa-i spele pacatele, asa ca a mers mai departe, la Bucuresti, intr-o incercare disperata de nega evidentele si de a deforma realitatea despre caracatita mafiei din spitalul pe care-l patroneaza, dupa ce 12 oameni si-au pierdut viata ca urmare a coruptiei care sufoca intreg judetul Neamt, dupa vreo 17 ani de administratie de stanga si vreo 13 ani de administratie de dreapta.

Emisiunile de acest gen costa bani grei, minim 20.000 de euro bucata si poate ajunge si la 50.000 de euro o astfel de operatiune de spalare de cadavre, dar se pare ca bugetarii din judetul Neamt își permit si astfel de extravagante, pe langa vilele luxoase si vacantele in destinatii exotice, insa asta e alta poveste.

L-am auzit pe baron cum incerca sa justifice nenorocirea cu 12 morti (daca asa ceva se poate justifica), exonerandu-se de orice raspundere si spunand ca s-a produs din cauza ca nu s-a deschis spitalul de la Letcani (alta ”afacere” de milioane de euro care se afla acum pe masa procurorilor DNA) si din cauza asta era supraaglomerata Sectia ATI. Ba e deschis baroane. E deschis de vreo luna, iar Micu ăla pe care l-ai pus tu director in semn de recunostinta ca a tradat PNL pentru PSD, anuntase cu doar cateva zile inainte de ”Colectivul nemtenilor” ca semnase un protocol pentru transferul pacientilor la Letcani. Cine l-a oprit sa-i transfere? Nimeni, pentru ca una la mana, spitalul judetean nu era in niciun caz supraaglomerat si doi la mana, spitalul ăla cu care te lauzi tu baroane, nu poate functiona nici la jumatate din capacitate. De ce? Ne vor spune procurorii. Iar cand vom vedea rezultatele anchetei, ne vom da seama si de ce nu s-a putut deschide spitalul ăla mai devreme, ci cu o intarziere de 5 luni.

L-am auzit pe baron cum spunea că DSP stia de modificarile Sectiei ATI, ca si cum asta ar schimba lucrurile cu ceva. Normal ca stia, dar nu inseamna ca dăduse si aviz de functionare. Pentru ca Micu ăla al tau si Verzea ăla care-ti facea tie propaganda electorala la locale, nu l-au cerut, baroane. De ce nu l-au cerut? Pentru ca au crezut ca merge si de data asta asa. Pentru ca au crezut ca e spitalul lui Arsene si nu-i poate atinge nimeni, ca nu va face nimeni niciodata o ancheta serioasa. Asta tine tot de coruptie baroane, si tu stii asta, dar o faci pe nevinovatul.

L-am mai auzit pe baron cum spunea ca inainte cu o luna de ”crematoriul ATI”, pacientii erau tinuti si tratati ca animalele afara sub cerul liber, in ploaie si in frig, pentru ca nu mai era loc in spital, din cauza lui Orban a lui Arafat, a lui Tataru, a lui Iohannis si probabil si a lui Dalai Lama. Nu baroane! Oamenii aia erau tratati ca niste vite, pentru ca Verzea, cel pe care-l aperi tu acum, pus director de tine, stia ca nu va pati nimeni nimic, asa cum nu a patit nimeni nimic nici cand alti zeci de oameni au murit cu zile in spitalul ăla. Pentru ca banii, zecile de milioane de euro care se fura de la gura pacientilor din spitalul controlat de tine, inchid multe guri, dosare si anchete. Eu am fost cel care a filmat acolo baroane. Si dupa 15 minute dupa ce am vorbit cu batranii aceia umiliti si batjocoriti in judetul condus de tine, s-a gasit loc pentru fiecare. Deci, minti baroane!

Din BMW-ul tau X6 si din vila ta de lux de la Bucuresti, crezi ca minciuna rezolva ceva, ca negarea realitatii schimba ceva? Nu schimba nimic, oricat de mult te-ai stradui tu sa negi evidentele si oricat de multi postaci si aplaudaci ai mobiliza tu sa strige pe net ”Felicitari Ionel Arsene!” Tot 12 morti raman si sa dea Domnul sa nu fie mai multi!

O sa-ti creasca nasul, baroane!

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Șoferul mincinosul CIORĂPEL este băiatul mamei TATIANA.
    Mă întreb cum mai poate lucra pentru BARON, când știe că MINCINOSUL este autorul(cel puțin moral) a celor întâmplate la A.T.I. Neamț, unde a murit mama lui….

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.