Ipocrizie și demagogie fără margini, marca Ionel Arsene. Ajunge!”, striga Pro Romania Neamt, dupa ce Arsene a lipsit astazi de la sedinta de Consiliu Judetean, intr-o incercare disperata de a evita schimbarea Consiliului de Administratie al Spitalului Judetean Neamt, pentru ca îi este frica sa nu fie schimbata si Comisia de concurs pentru postul de director al spitalului, transmite Pro Romania Neamt.
Comunicat de presa, Pro Romania Neamt:Ionel Arsene nu își dorește un Consiliu Județean funcțional pentru că îi este frică de schimbarea Consiliului de Administrație al Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț, îi este frică de schimbarea componenței comisiei de concurs pentru postul de manager al Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț din 21.12.2020, premeditând absența sa la ședința de Consiliu Județean de astăzi prin programarea unei vizite la ATI în același interval orar, pentru spectacol și victimizare.
De fapt, Ionel Arsene își dorește să conducă despotic doar pentru grupul lui de interese și nu pentru bolnavii județului Neamț. Ionel Arsene vine la serviciu opțional, când are chef, fiind suplinit la conducerea județului de niște politruci.
De altfel, aceasta este exact una dintre cauzele care au dus la tragedia de la SJU Piatra Neamț. Reprezentat de secretarul general „apolitic” al județului, președintele Ionel Arsene a blocat ședința convocată din data de 19.11.2020, prin care se dorea depunerea jurământului de către consilierii județeni ale căror mandate au fost validate și declararea locurilor vacante pentru consilierii care și-au dat demisia, act administrativ impus de lege.
Dar legea este de mult opțională pentru președintele Consiliului Județean Neamț. Deși ședința a avut cvorum, au fost invocate de către secretarul general al CJ motive dintre cele mai diverse pentru amânare, unele dintre motive fiind programul scurt, de sfârșit de săptămână, al aparatului de specialitate și lipsa avizului DSP pentru desfășurarea ședinței.
Așa mor de grija nemțenilor președintele și secretarul CJ, de grija viitorului spitalului, de rezolvarea situațiilor urgente care să faciliteze derularea în condiții optime a activității Consiliului Județean Neamț.
Consilierii județeni prezenți au cerut amânarea ședinței tocmai pentru a nu degenera într-un scandal politic. Județul Neamț, în acest moment, nu are nevoie de scandal, ci de soluții, de respectarea legii și de responsabilitate. Ne dorim un Consiliu Județean funcțional care să ia deciziile necesare în această situație critică.
Ne dorim ca acest Consiliu Județean să participe la prevenirea și rezolvarea problemelor din spital. Ionel Arsene continuă războiul politic călcând peste cadavre. Ionel Arsene, #AJUNGE!”, se arata in comunicatul semnat de Liviu Harbuz, liderul Pro Romania Neamt.
Ionut CORFU
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. FELICITĂRI NEMȚENILOR CARE AU VOTAT ACEATĂ NULITATE, pardon VALOARE de om!!!!!! Ne merităm soarta… Dragi NEMȚENI vă rog ca la PARLAMENTARE să votați tot cu EI, ca să DISTRUGEM ROMÂNIA…….. SĂ NU NE LĂSĂM………

    BLEEEEEEHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.