Fosta consiliera a premierului Viorica Dancila, nemteanca Oana Bulai, explica de ce a ajuns Viorica Dancila in turul doi al alegerilor prezidentiale. Pentru ca ”oamenii voteaza oameni”, sintetizeaza Oana Bulai. Aceasta spune ca dincolo de campaniile cu limbaj extrem de dur, dus la extrem impotriva Vioricai Dancila si PSD, romanii au inteles ca guvernarea social democrata le-a schimbat vietile in bine. ”Viorica Dăncilă, candidatul nostru, este în turul doi al alegerilor prezidențiale.

Iată de ce:

Pentru că românii nu mai suportă, fizic și mental, să vadă ochii injectați de ură ai celor anti-PSD. E prea mult. Fanatismul, extremismul, lipsa de toleranță față de valorile celuilalt s-au izbit de spiritul nostru creștin.

Pentru că social-democrația este doctrina cea mai apropiată de felul nostru de a fi. Grija față de ceilalți, de cei mai vulnerabili, este în ADN-ul nostru. Iar doamna Dăncilă este un model în acest sens, atât politic, cât mai ales personal.

Pentru că au trecut doar 30 de ani de la dictatura comunistă și nu mai vrem să avem una liberală, în care totul este condus de „tătucul” suprem.

Pentru că toate măsurile luate de guvernul Dăncilă au îmbunătățit viața românilor. Cu toată propaganda anti-PSD, oamenii știu!

Pentru că oricât ai plăti campanii pe internet, oamenii votează oameni, după ce se uită în ochii lor și văd în ei un licăr de omenie.

Cel puțin pentru toate acestea, Viorica Dăncilă merită să fie președintele nostru”, spune Oana Bulai pe pagina ei de facebook.

Ionut CORFU

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.