Vasile Blaga si Alina Gorghiu, co-presedintii Partidului National Liberal, au fost prezenti vineri si sambata in judetul Neamt. Vizita a avut loc in cadrul unei incursiuni in Moldova, in care au capacitat toate judetele Moldovei, la o pensiune din Pangarati. Nu s-au luat decizii majore, insa s-au trasat unele directive de uniune. Cei doi vicepresedinti au reluat tema Victor Ponta si demisia, declarand ca face rau Romaniei prin sfidarea poporului si contributia sa la criza politica a tarii.

Cat priveste modul de alcatuire a listelor de candidati, date fiind unele asperitati care mai exista intre fostul PNL si PDL, Alina Gorghiu si Vasile Blaga au declarat ca nu se pune problema unor paritati ci vor fi alesi candidatii cei mai buni.

Cei doi presedinti ai PNL au transmis ca singurii care vor face nominalizari din Neamt pentru functii in administratia centrala, odata cu preluarea guvernarii de catre PNL, sunt Mugur Cozmanciuc si Alexandru Dragan, daca filiala va obtine rezultate asteptate.

Mugur Cozmanciuc a declarat ca impreuna cu primarul Alexandru Dragan functioneaza doi in unu din punct de vedere politic, iar orice decizie va fi luata in urma consultarii cu biroul politic judetean.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.