Fonduri guvernamentale pentru comuna Bicaz Chei

Comunicat de presă- PNL Neamț: 8.645.000 lei vor ajunge la Bicaz Chei prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”, pentru a finanța proiectul de reabilitare şi modernizare a drumurilor de interes local.

Primarul comunei Bicaz Chei, domnul Gheorghe Oniga, s-a aflat astăzi, alături de domnul senator Eugen Țapu Nazare, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administrației şi a semnat contractul de finanțare cu domnul ministrul Adrian Veştea.

Este vorba despre o nouă investiție importantă în infrastructura rutieră locală, care contribuie la dezvoltarea comunei şi creşterea siguranței pe drumurile locale.
Această nouă absorție de fonduri confirmă capacitatea localităţilor nemțene de a valorifica oportunitățile de finanțare şi a le transforna în investiții necesare pentru comunitate.

Administrația liberală este orientată spre construcție, inovație şi dezvoltare, iar absorția fondurilor guvernamentale şi europene reprezintă un pas esențial pentru îndeplinirea obiectivelor de modernizare în fiecare comunitate nemțeană.

Atât investițiile în infrastructura rutieră, cât şi celelalte proiecte în derulare sunt investiții directe în viitorul localnicilor din Bicaz Chei. Dezvoltarea locală înseamnă creşterea nivelului de trai pentru întreaga comunitate, condiții optime, confort şi facilități moderne.

Administrațiile locale liberale au avut toate aceste considerente în vedere atunci când au depus proiecte de investiții în raport cu gradul de necesitate al aceatora în comunitate şi de impactul important pe care, odată realizate, acestea le vor avea în viața de zi cu zi a localnicilor.

Fiecare investiție în localităţile nemțene este o promisiune îndeplinită pentru dezvoltarea județului Neamț! Se poate!

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.