Problema apei la Târgu Neamț devine tot mai gravă de la o zi la alta. În timp ce liderii PSD Neamț și interimarul de la CJ Neamț (oamenii care taie și spânzură la falimentara Apaserv) se pozează pe la chiolhanuri sau cu ruinele podului de la Luțca, nervii oamenilor din Târgu Neamț, dau în clocot. Pe rețelele de socializare se vorbește despre noi proteste (joi la ora 10 în fața primăriei) sau despre alte acțiuni acțiuni împotriva celor care se fac responsabili de situația în care Apaserv a adus Târgu Neamț și cea mai mare parte din județ. Evident, nimeni dintre factorii responsabili nu le răspunde oamenilor, situația mai mult se înrăutățește, iar la Apaserv se pun la cale angajări pe pile, ba chiar se pregătește înlocuirea lui Iacoban din fruntea CA-ului, cu o sinecuristă PSD.

În acest context, mai în glumă mai în serios, un târgnemțean care și-a pierdut răbdarea, lansează pe rețelele de socializare o întrebare care a stârnit amuzament, dar și replici pe măsură pentru Vlad Angheluță, târnemțean și el, ajuns director Apaserv cu dezlegare de la președintele PSD Neamț, Daniel Harpa.

Angheluță! Angheluță! Noi când ne spălăm la puță?”, este întrebarea pentru Vlad Angheluță, directorul care după preluarea funcției, și-a dublat salariul până la aproape 7.000 de euro pe lună, mai mult decât președintele României.

Iată și câteva comentarii care reflectă starea de spirit ce domnește printre târgnemțeni:

Rodica Florescu Când vrea Mușchii lui!

Minel ObrejaCând plouă la uluc de la streșină!

Aurora OslobanuCand isi face mila

Andrei TanasaDe 50 ani compania asta ,,mulge,, izvoarele si conductele lu…..raposatu fara investitii fara gandire ca orasul,,,creste …se intinde,,,,,Acum o dau din colt in colt ca ,,infrastructura e veche…..Cineva cu perspectiva avem..?

Anna Lee Apa trebuie imbuteliata si vanduta la un pret mai bun

Cezar Iulian Anton Cand o curge apa sus si coboara ca la duș ! La noi cu picaturi mari si la ei …euro,dolari… Sa cumpere funie si la pom sa zguduie ‘ jugulara cea frumoasa putin crestata de …coasa!

Cristinel Pristavu Ozana a secat?

Ana Cobuz La iarna cu zăpada…

Elena Negru Exact acolo îl doare pe el ca nu avem noi apa!

Mihai Botez Cind se mareste ozana

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.