Actualizare stire: In jurul orei 22:30, circulatia rutiera a fost reluata pe Aleea Tineretului (drumul spre strand), dupa interventia prompta cu utilaje Publiserv si echipaje de pompieri ISU. La fata locului au fost prezenti primarul Dragos Chitic, Gheorghe Triboi, directorul Publiserv și Marius Ghinet, director tehnic Publiserv. Intrarea in ștrand este in continuare blocata de un strat de aluviuni de aproximativ jumatate de metru (fot jos- str. Petru Rares si Aleea Tineretului, imediat dupa ce drumul a fost blocat cu aluviuni)

Pompierii ISU intervin la ora redactarii (23:15) in mai multe locuri din Piatra- Neamt si din Roznov pentru evacuarea apei din curti si beciuri (foto- Str. Soarelui, municipiul Piatra Neamț – 2 gospodarii inundate: curte + beci)

sursa foto: ISU Neamt

Si parcarea Shopping City a fost inundata:

Shopping City ?

Publicată de Ramo Cata Ramo pe Marţi, 4 iunie 2019

Stirea initiala: Ploaia torentiala din această seară (4 iunie) a provocat inundații în Piatra Neamț. Drumul spre strand este blocat la această oră după o viitura puternică. Pompierii ISU intervin în mai multe locuri din Piatra Neamț dar și în orașul Roznov. “Din cauza ploii torențiale din această seară sunt zeci de apeluri primite în Dispeceratul ISU Neamț pe numărul de urgență 112. Majoritatea solicitărilor sunt din municipiul Piatra Neamț și orașul Roznov.
Toate echipajele intervin pentru evacuarea apei din curți, subsoluri și locuințe. Se intervine in municipiul Piatra Neamț, anexa Văleni, zona Cârlomanul, zona Ștrandului (drum blocat din cauza unei viituri), str. Pictor Grigorescu, str. Petru Movilă și în orașul Roznov pentru evacuare apa dintr-o curte“, anunță ISU Neamț.

Ionuț CORFU

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Tot respectul si recunostinta pt acesti oameni. Poate ca aveau propriile probleme acasa dar au fost la datorie. Cand mai comenteaza cineva despre cat de bine este sa fii bugetar sa nu uite ziua asta si multe altele petrecute peste program. Cand se da un liber la bugetari sau “punte ” cu recuperare toata lumea le sare la beregata .

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.