La ceasta ora, in judetul Neamt sunt opt localitati fara curent electric si se lucreaza la degajarea pietrelor cazute pe DN 15, in comuna Hangu, se arata intr-un comunicat de presa al vicepresedintelui CJ Neamt, Laurentiu Dulama:

La nivelul județului Neamț nu au fost înregistrate probleme majore. Avem un număr de opt localitați afectate din punct de vedere al alimentării cu curent electric. Am primit asigurări de la E-ON Electrica Moldova ca vor rezolva situațiile apărute în cel mai scurt timp. În ceea ce privește transportul, a apărut o problemă pe DN 15, între localitățile Chirițeni, comuna Hangu și Poiana Largului, comuna Poiana Teiului. Aici s-a intervenit pentru degajarea pietrelor cazute pe suprafața carosabilă. Îi asigur pe locuitorii din Neamț ca suntem pregatiți să gestionăm așa cum se cuvine situațiile apărute”, Laurențiu Dulamă, vicepreședinte Consiliul Județean Neamț.

În ceea ce privește proprietățiile private, au fost inundate un număr de patru curți în municipiul Piata Neamț, municipiul Roman, Comuna Horia sat Cotu Vameș și în comuna Pipirig sat Pluton. De asemenea au existat doua boxe inundate în municipiul Piatra Neamț.

Ionut CORFU

.

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.