Prefectura Neamt anunta ca rudele decedatilor in incendiul de la ATI, pot obtine derogari de la carantina/izolare, pentru a participa la funeralii

Comunicat de presa, prefectura Neamt: Pentru a veni în sprijinul aparținătorilor/membrilor familiilor victimelor incendiului de la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț din data de 14. 11.2020 vă informăm că prin Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției pot fi obținute informații, la numărul de telefon 0233.234.538 cu privire la posibilitatea participării la funeralii de către membrii familiilor care se află sub incidența carantinării/izolării la domiciliu și posibilitatea obținerii unei decizii de suspendare a măsurii de carantinare.

Funeraliile vor fi desfășurate cu respectarea măsurilor în vigoare referitoare la prevenirea răspândirii cu noul coronavirus SAR CoV2.

ISU Neamț procedează, prin intermediul psihologului instituției, la informarea directă a aparținătorilor/membrilor familiilor victimelor cu privire la modalitatea de desfășurare a funeraliilor, a posibilității derogării de la măsura carantinării/izolării la domiciliu, cât și a măsurilor de sănătate publică ce trebuie respectate.

Suntem alături de familiile îndurerate și ne manifestăm disponibilitatea pentru acordarea întregului sprijin.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.