Primaria Piatra Neamt anunta intr-un comunicat de presa, că astazi, 9 decembrie, Publiserv a inceput sa imprastie sare pe strazile din oras si sa deszapezeasca trotuare si statii de autobuz. ”Pentru siguranța pietonilor care se deplasează prin oraș și pentru a asigura fluența traficului pietonal,  de la primele orele ale dimineții echipele Societății Publiserv intervin manual pentru a împrăștia sare și a curăța trotuarele, trecerile de pietoni, scările și stațiile de transport public. 

Pentru exemplificare, astăzi – 9 decembrie 2021, echipele Publiserv acționează pentru  limitarea efectelor ninsorilor de zilele trecute, astfel:

  • În zona Petrodava, a magazinului Lidl de pe Bulevardul Decebal și pe Strada Petru Movilă se efectuează deszăpezirea manuală a trotuarelor și stațiilor de autobuz
  • În cartierul Dărmănești, zonele Orion, Aurora, Aleea Ulmilor și Strada Mihai Viteazul se lucrează pentru deszăpezirea manuală a scărilor, trotuarelor și trecerilor de pietoni
  • Pe Bd. Republicii și în zona magazinelor Altex și Unic se curăță scările, trotuarele și stațiile de autobuz
  • Se împrăștie sare pe Bulevardul Republicii, pe trotuar, dar și în perimetrul Curții Domnești
  • Pe Str. Dimitrie Leonida, Bd. Traian, Str. Privighetorii, zona Spitalului Județean se efectuează deszăpezire manuală, se curăță străzile și trecerile de pietoni.

Totodată, menționăm faptul că Poliția Locală verifică încă de ieri operatorii economici dacă deszăpezesc trotuarele din fața spațiilor pe care le dețin sau în care își desfășoară activitatea așa cum prevede „Regulamentul privind normele de gospodărire, întreținere, curățenie și estetică din municipiul Piatra- Neamț”.  În această etapă, polițiștii locali informează agenții economici cu privire la existența  acestei obligații și îi avertizează pe cei care nu fac deszăpezirea”, se arata in comunicatul primariei.

Vezi si:

Iar i-a luat iarna prin surprindere! Publiservul lui Carabelea lasă orașul sub nămeți

Prefectul de Neamț, apel la Primărie și la Publiserv, să-și facă treaba

S-a trezit Publiserv! Carabelea, mesaj la amiază: ”Străzile orașului arată bine”

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.