Primarul Andrei Carabelea demontează știrile false lansate de propaganda PSD Piatra Neamt: telegondola nu se cumpără pentru a doua oară.

Încercând să justifice boicotul în urma căruia telegondola din Piatra Neamt ar putea ajunge fier vechi iar bunurile Perla Invest (clădiri, terenuri, etc.) să fie cumpărate la preturi de nimic de niște șmecheri imobiliari, în ultimele zile, PSD-iștii din Piatra Neamt au lansat in spatiul public mai multe informatii calificate ca fiind știri false. Una dintre aceste știri, se referă la faptul că dacă s-ar aproba proiectul primarului de a salva telegondola, aceasta ar fi de fapt cumpărată încă o dată.

Primarul Carabelea a explicat astăzi într-o conferinta de presa, cum stau lucrurile. ”PSD se opune si boicoteaza proiectul de salvare a telegondolei cu diverse atacuri si mincinuni pe care le propagă în spațiul public, pe de o parte, și pe de altă parte, mimează interesul, grija, preocuparea, pentru anumite categorii vulnerabile ale societății (…) Au fost o serie de minciuni lansate in spațiul public, cum că am cumpăra pentru a doua oară telegondola. Nici vorbă de așa ceva.

Este vorba despre ducerea la îndeplinire a unui contract de împrumut care nu a fost plătit nici măcar o dată. Deci, noi în momentul de față încheiem un credit (n.red. credit cu care s-a construit telegondola) și pentru a beneficia de această investitie, avem nevoie de salvarea operatorului autorizat pentru transport pe cablu (n.red. Perla Invest) și anume pentru operationalizarea telegondolei.

Altă variantă ca telegondola, la Piatra Neamt, să rămână și să funcționeze, din păcate, în momentul de față eu nu am găsit și presupunerea mea, presupun că și convingerea dumneavoastră, este că nici PSD nu are vreo alternativă (…) De fapt este o actiune a societatii Perla Invest, care pentru a-și achita datoriile, trebuie să-și vândă un bun.

Primaria nu intervine în această ecuație, decât pentru a se asigura că recuperează tot patrimoniul și toate investiile făcute la telegondola si toate majorările de capital social care s-au făcut la Perla Invest, să recuperăm ceva din toate aceste bunuri și eforturi făcute. Pentru că avem proiecte prin care telegondola să devină eficientă, să devină un bun care să genereze venituri și să stimuleze o serie de activități economice, nu să le îngroape, așa cum vrea PSD astăzi”, a declarat primarul Andrei Carabelea.

Vezi si

Carabelea, ipoteză șoc în Scandalul Telegondola: Mafie imobiliară în spatele PSD

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.