”    Îmi exprim public nemulţumirea faţă de modul în care Apa Serv, o societate a Consiliului Judeţean Neamţ, a gestionat problema avariei apărute în magistrala de alimentare cu apă a oraşului. Până la un punct am înţeles problema apărută, dar să nu poţi remedia o defecţiune nici în 48 de ore depăşeşte răbdarea şi înţelegerea mea şi mi se pare o dovadă de incompetenţă.
    Solicit Consiliului Judeţean Neamţ, acţionarul majoritar al Companiei ApaServ, să ia măsuri urgente pentru ca un astfel de eveniment să nu se mai repete. Solicit Apa Serv să stabilească o procedură clară de intervenţie rapidă şi soluţia tehnică cea mai potrivită în cazul avariilor pe conductele principale de alimentare cu apă.
    În această dimineaţă am participat la o întâlnire la Consiliul Judeţean cu factorii responsabili, unde mi-am exprimat nemulţumirea, a mea şi a locuitorilor acestui oră, pentru problema creată şi am cerut măsuri urgente pentru remedierea avariei cât şi pentru preîntâmpinarea unor astfel de situații.
    Oamenii din Piatra-Neamţ pot da dovadă de răbdare şi înţelegere doar până la o limită. Vă rog să trataţi cetăţenii din Piatra-Neamţ cu respectul cuvenit ! “

Dragoş Chitic,
Primarul Municipiului Piatra-Neamţ

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.