Mihai Gontaru, primarul comunei Gîrcina, vine cu o veste mult asteptata de gîrcineni: proiectele depuse pentru reabilitarea a doua drumuri importante din comuna, au fost declarate eligibile pentru finantare, de Compania Nationala de Investitii. Este vorba despre drumul Gîrcina- Cuiejdi, in lungime totala de 8 km si de ”drumul Oprișeni” (3 km) care va face o noua legatura intre Gîrcina si Piatra Neamt, prin zona cunoscuta ca Valea Viei. ”La jumătatea lunii iulie, Primăria Gârcina a depus spre aprobare 2 proiecte importante pentru infrastructura rutieră din comună, și anume, reabilitarea DC 145 Gârcina – Cuiejdi cu o lungime totală de 8 km și Modernizarea DC145 A Gârcina – Oprișeni – Piatra-Neamț (Dragoș Vodă) 3 km + drumuri vicinale în lungime totală de 4km.

În urma evaluării proiectelor depuse, suntem declarați eligibili pe lista CNI (Compania Națională de Investiții) pentru finanțarea lor”, transmite primarul Mihai Gontaru.

Gontaru a preluat functia de primar de doar 2 ani si jumatate, perioada in care a reusit sa duca la bun sfarsit numeroase proiecte de investitii, in special pe infrastructura rutiera, sanatate si educatie. A intrat in politica in anul 2016 si a fost ales consilier pe listele PMP, iar spre sfarsitul anului 2017, a devenit primar interimar. Recent, si-a anuntat candidatura pentru un mandat plin, tot sub sigla PMP, fiind astfel, unul dintre putinii primari din Neamt care nu si-a schimbat culoarea politica, desi ofertele nu au lipsit. ”După mai bine de jumătate de mandat ca primar interimar, mă bucur că am avut oportunitatea să realizez proiecte importante pentru dezvoltarea comunității noastre.

Este o provocare și o responsabilitate pe măsură să continuăm modernizarea comunei noastre și doar cu sprijinul dumneavoastră, împreună vom reuși! Vă mulțumesc tuturor pentru susținerea și încrederea pe care mi-ați acordat-o. Vă invit să votăm pentru o comună de 10+”, este mesajul lui Mihai Gontaru, pentru gîrcineni.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.