Consilierii locali USR- PNL au decis in sedinta de Consiliu Local de astazi, marirea pretului pentru deblocarea rotilor in parcarile administrate de Xdatasoft, firma controlata de Dan Misaila si administrata de Vilhelm Sfârghie, consilier local PNL la Bodesti, subordonatul lui Andrei Carabelea (vicepresedinte PNL Neamt) pe linie de partid.

Asadar, incepand de astazi, soferii care depasesc timpul de parcare trecut pe bon, vor plati 50 de lei pentru deblocarea masinii, de la 30 de lei cat era tariful pana în prezent, adica o taxa cu 66% mai mare.

Votul de astazi in favoarea Xdatasoft si contra intereselor pietrenilor, era unul cat se poate de previzibil. Reproducem mai jos articolul tvmneamt de ieri pe acelasi subiect:

Primarul Andrei Carabelea a initiat un proiect de hotarare prin care cere marirea tarifului pentru deblocarea masinilor din parcarile cu plata din Piatra Neamt, administrate de Xdatasoft. Daca proiectul va fi adoptat in sedinta de CL de maine, pietrenii vor plati cu 20 de lei mai mult, in caz ca le este blocata roata. Tariful pentru deblocare va creste de la 30 de lei cat este in prezent, pana la 50 de lei, adica aproape dublu. Astfel, cei care nu reusesc sa ajunga la masina mai devreme de 3 ore dupa ce au platit parcarea, se pot trezi ca trebuie sa plateasca 50 de lei pentru a-si putea folosi din nou masina. Tariful creste cu 25% pentru fiecare zi in care masina stationeaza cu dispozitivul de blocare montat pe roata.

Proiectul lui Carabelea vine la cererea Xdatasoft si a fost introdus pe ordinea de zi a sedintei de Consiliu Local de maine. Firma Xdatasoft este controlata de aceeasi persoana care controleaza si postul local de televiziune Exploziv TV, unde primarul este invitat foarte des, la emisiuni cu moderatori noncombat.

Parcarile din Piatra Neamt par sa fi devenit tinta baietilor destepti din preajma politicienilor locali. Conform vestea.net, dupa ce Parking va fi desiintat (demers inceput deja tot la initiativa lui Carabelea), parcarile de resedinta ar putea ajunge in administrarea unei firme private ”cu experienta in domeniu”. Scenariu în Afacerea „Parcări de reședință”! Dispare Parking din ecuație și apare o firmă privată… articolul integral din vestea.net, AICI

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Cand se ”aliniază” planetele, asa se intampla, doar că din păcate acesta este doar începutul, acum a fost doar o probă de vot. Dl Misăilă se pregătește să preia si parcările de resedinta de la Parking, să cumpere din nou terenul de la baza hipică + să concesioneze si pe viitor să cumpere terenul de ZOO!
    Dormiți liniștiți pietreni, turmele de ”mistreți” ”veghează” pentru voi, acum realizați de ce le trebuia un primar atât de insipid, incolor si inodor ca dl CaraBulEa!

  2. SĂ INIȚIEZA CINEVA UN REFERENDUM PENTRU DEMITEREA PRIMARULUI cară BELEA

    P.S.D.-ule acum dormi????? sau aveți și voi PARTEA VOASTRĂ DIN PARANDĂRĂT…

    Să vă vedem dacă sunteți cu adevărat pentru cetățenii care mai cred în VOI…..

    Acum aveți ȘANSA UNUI PRIMAR PSD….

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.