Peste 20 de soferi au ramas ieri fara permise de conducere pentru neacordare de prioritate pitenilor si autovehiculelor. IPJ Neamt anunta ca actiunile pe acest segment vor continua si in zilele urmatoare:

”Poliţia Română acţionează permanent pentru siguranţa rutieră pe drumurile publice, siguranța pietonilor constituind una dintre prioritățile de acțiune.

Ieri, polițiștii nemțeni au fost angrenați într-o acțiune pentru combaterea abaterilor privind acordarea de prioritate pietonilor și vehiculelor care au acest drept.

În urma unei acțiuni desfășurate, la nivel județean, polițiștii au aplicat aproape 134 de sancțiuni contravenționale și au reținut 25 de permise de conducere pentru neacordarea de prioritate. Din totalul permiselor reținute, 14 au fost retrase pentru neacordarea de prioritate vehiculelor, iar 7 pentru neacordarea de prioritate pietonilor.

Polițiștii vor continua acțiunile, în următoarele zile pentru combaterea indisciplinei pietonale, a neacordării de prioritate și a excesului de viteză”, se precizeaza in comunicatul de presa IPJ Neamt.

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.