Vlad Marcoci, fostul consilier personal al lui Arsene, urmeaza a fi numit secretar de stat in Ministerul Apelor si Padurilor, potrivit unor surse TvmNeamt.

Vlad Marcoci (fost prefect si fost presedinte de CJ Neamt, dar si relativ proaspat proprietar de pensiune pe malul lacului Izvorul Muntelui) a dezertat in 2016 din PSD in PNL, la acea data fiind deputat PSD. De la PNL a dat o tura pe la Pro Romania, apoi a fost recuperat de Arsene si pus consilier personal al acestuia, la CJ Neamt. De aici, Marcoci ajunge directorul SGA- Sistemul de Gospodarire a Apelor Siret-Bacău (un fel de agenție regională), desigur, fara sprijin politic si pe baza exclusiv de competente profesionale in domeniu. Pe principiul rotatiei cadrelor, la SGA Siret- Bacau a ajuns in urma cu o saptamana Mihail Popescu (Miki pentru cunoscuti), pe postul de șef al Directiei de Investitii si Dezvoltare. Miki Popescu a fost pana in noiembrie 2018, timp de 12 ani, Seful Achizitii Publice din CJ Neamt. De la CJ Neamt, acesta a ajuns pe un post la AdI ECONEAMT, de unde dupa scurt timp, a fost pus de-a dreapta lui Marcoci la SGA Siret- Bacau. Informatia a fost confirmata astazi de Vlad Marcoci, care a spus ca Miki Popescu este subalternul sau de aproximativ o saptamana.

Potrivit surselor TvmNeamt, Miki Popescu urmeaza sa-i ia locul de director lui Marcoci la SGA Siret- Bacau, iar Marcoci sa fie uns secretar de stat la Ministerul Apelor si Padurilor. Vlad Marcoci a negat aceasta informatie, insa sursele noastre o dau ca sigura, rocada urmand sa aiba loc in zilele urmatoare, asta daca intre timp nu se razgandeste cineva dupa ce va gasi un ”Andrușcă”. Aceasta varianta a fost oarecum anuntata ieri (2 decembrie) de vestea.net, in articolul Ce i se pregătește lui Marcoci?. Marcoci a participat la manifestarile de Centenar de la Focsani (foto), invitat fiind de catre baronul Marian Oprisan, informeaza publicatia citata, manifestari la care a participat si premierul Viorica Dancila. Cam mare coincidenta, trage concluzia jurnalistul vestea.net.

In judetul Neamt sunt in desfasurare la aceasta ora, proiecte de regularizare cursuri de ape si de combatere a urmarilor inundatiilor din vara acestui an, in valoare de zeci de milioane de euro. Banii sunt dirijati prin Ministerul Apelor si Padurilor si in mod sigur, un secretar de stat acolo, va fi de mare ajutor pentru fimele de casa ale PSD. Vom reveni.

Ionut CORFU (sursa foto: vestea.net)

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.